Gebouw B is opgeleverd!

Wist je dat gebouw B op het terrein na een uitgebreide renovatie recent is opgeleverd? Sinds december is er hard gewerkt om het gebouw te transformeren tot een duurzaam kantoorgebouw.

Gebouw B

Naast een frisse lik verf, zijn er diverse duurzaamheidsmaatregelen doorgevoerd:
✅ Voorzetramen voor betere isolatie en energiebesparing
✅ Nieuw beluchtingsysteem voor een gezond binnenklimaat
✅ Dakisolatie om het energieverbruik te verminderen

En dat is nog niet alles! Het prachtige glas-in-lood is zorgvuldig gerestaureerd, waardoor het er weer perfect uit ziet.

De eerste huurders werken al in hun nieuwe kantoor! Ben jij ook op zoek naar een unieke werkplek? Neem dan snel een kijkje op Funda of neem dan contact op met Suzanne ter Harmsel (s.harmsel@boei.nl) en ontdek de mogelijkheden!

 

Gebouw B buitenzijde

 

 

Laatste nieuws

Op zaterdag 7 september jl. hebben BOEi en Knarrenhof een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de herbestemming van gebouw G op de voormalige Generaal de Bonskazerne in Grave. Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in de transformatie van dit...
#506573
Wat was het een geweldige Open Monumentendag op De Bons! Het gevarieerde aanbod op het terrein trok een paar honderd bezoekers, in alle leeftijden. Gasten konden genieten van een hapje en drankje op het terras van de nieuwe lunchroom Victoria...
#506573